Kerjaya

Jawatan kosong dikemaskini .

15 Kekosongan Jawatan di Jiham.my

Akaun Admin - 1 Kekosongan

Mengemaskini Akaun Cashbook/Payment Vourcher/Invoice/Quotation - Kemasukan data untuk akaun P&L, balance sheet (BS) - Mengatur strategi kewangan - Mengendalikan …

Pembantu Operasi Pembuatan - 2 Kekosongan

Membantu Pegawai pengeluaran dalam tugas – tugas pembuatan, penilaian produk, stok inventori dan membuat kajian terhadap produk terbaru.

Perunding Jualan Online - 3 Kekosongan

Membuat jualan produk syarikat secara online di handphone dan medium media sosial, menjawab segala pertanyaan pelanggan melalui telefon & whatsapp, membantu pelanggan untuk memilih produk yang bersesuaian, mengambil butiran tempahan dari pelanggan ke dalam sistem dan membantu customer secara online atau offline.

Pekerja Sambilan Harian - 2 Kekosongan

Membantu Pegawai pengeluaran dalam tugas – tugas pembuatan, penilaian produk, stok inventori dan membuat kajian terhadap produk terbaru.

Penulis Kaligrafi - 2 Kekosongan

Dalam menghasilkan karya – karya terbaru, kami di Jiham memerlukan lebih ramai lagi tenaga mahir dari penulis yang berbakat. Sertai kami bersama memperkasakan seni khat di tanah air kita.

Internship - 5 Kekosongan

Kami sangat mengalu-alukan pelajar dalam pelbagai bidang yang sedang mencari tempat latihan industri untuk bersama kami.

Mulakan Kerjaya Anda Bersama Jiham

Mohon Sekarang!

  • Max. file size: 256 MB.
Scroll to Top