PENGURUSAN

JIHAM

Muhammad Jihad

Muhammad Jihad

Operasi

Pengurus Operasi yang berasal dari Johor ini merupakan seorang graduan Usuluddin Al-Quran dan Hadith di Universiti Malaya (UM)(2017). Berpengetahuan dan berkemahiran dalam bidang Al-Quran dan Hadith menyebabkan beliau muncul dengan ilham produk hiasan dinding berasaskan khat. Kini, beliau sepenuhnya menguruskan bahagian pengurusan produk hiasan dinding berteraskan khat.

Azham Hj Johari

Azham Hj Johari

Pemasaran

Pengurus Pemasaran yang berasal daripada Johor ini adalah graduan Teknologi Maklumat di Politeknik Muadzam Shah (2009). Bermula daripada kerjaya seorang penjawat awam, beliau mengambil langkah berani untuk terus melangkah ke dalam dunia perniagaan. Beliau mempunyai 10 tahun pengalaman dalam bidang Rekaan Grafik dan Pemasaran Digital. Kini beliau sepenuhnya menguruskan bahagian pengurusan pemasaran Jiham.

Erra Natasya

Erra Natasya

Jualan

Pengurus Jualan yang berasal dari Johor ini adalah graduan Sains Teknologi Makanan di Universiti Malaysia Terengganu (UMT)(2017). Bermula daripada kerjaya eksekutif kawalan kualiti dan seorang guru di syarikat swasta, beliau menceburkan diri dalam bahagian jualan. Beliau mempunyai 5 tahun pengalaman dalam bidang jualan hasil daripada pengalaman berniaga sendiri semasa melanjutkan pelajaran. Kini beliau sepenuhnya menguruskan bahagian pengurusan jualan Jiham.