Penghantaran & Pemasangan Kaligrafi MCO 3.0

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Berkenaan situasi Covid-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan 3.0, kami gembira untuk memberitahu anda bahawa tempahan masih diterima dan penghantaran juga akan di teruskan.

Penghantaran

Kami telah meminda tempoh masa penghantaran kami dari 7 – 14 hari bekerja kepada 14 – 21 hari bekerja, ini kerana hanya 40% kakitangan yang dibenarkan bekerja. Oleh itu, kami memerlukan lebih banyak masa untuk membuat persediaan dan QC sebelum tempahan dihantar.

Pemasangan

Dalam tempoh masa Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 ini, tiada sebarang pemasangan dilakukan, kami akan melakukan pemasangan setelah PKP 3.0 ini tamat atau terdapat SOP terbaru dari pihak kerajaan Malaysia.

Mari kita saling menjaga kesihatan dan berdoa supaya Negara kita pulih seperti sediakala.

Team Jiham.my

More To Explore

Info

Penghantaran & Pemasangan Kaligrafi MCO 3.0

Berkenaan situasi Covid-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan 3.0, kami gembira untuk memberitahu anda bahawa tempahan masih diterima dan penghantaran juga akan di teruskan. Penghantaran Kami telah meminda tempoh masa penghantaran kami dari 7 – 14 hari bekerja kepada 14 – 21 hari bekerja, ini kerana hanya 40% kakitangan yang dibenarkan bekerja. Oleh itu, kami memerlukan

pexels-photo-3952231.jpeg
Info

Kelewatan Penuh kerana Kes Positif Covid Dikesan di Jiham

Pelanggan yang dihormati, Kami ingin memaklumkan bahawa satu kes positif COVID-19 dikesan pada hari Jumaat, 21 Mei 2021 di bahagian pengeluaran kami. Berikutan itu, kami mengambil tindakan segera untuk Tutup premis yang terjejas selama 24-48 jam untuk melakukan pembersihan profesional sepenuhnya. Kenalan rapat semua telah diuji dan Allhamdulillah kesemuanya negatif tetapi perlu menjalani kuarantin selama

Scroll to Top