SERTAI AFFILIATE

JIHAM

Jana Komisyen Sehingga 5% Hari Ini

Sertai Program Affiliate Jiham dan anda berpeluang untuk menjana pendapatan lumayan setiap bulan dengan mempromosikan Seni Khat Jiham. Sesuai untuk anda yang gemar mendekorasi rumah dan berkongsi pengalaman dekorasi disosial media.

Ganjaran Menarik. Komisyen Terbaik

Sekiranya anda ingin menjana pendapatan online, program affiliate adalah sesuai untuk anda. Tak perlu ada produk sendiri. Tak perlu ada kedai. Tak perlu simpan stok.

Anda cuma mempromosikan link affiliate anda kepada rakan-rakan anda. Sekiranya ada pembelian produk seni khat Jiham daripada link anda, anda akan mendapat komisyen sebanyak 5% untuk setiap jualan. Cukup mudah dan lumayan!

“COOKIES SELAMA 30 HARI“

Program Affiliate Yang Mudah Dijalankan

Anda cuma perlu mencari pelanggan saja – segala urusan penyediaan & penghantaran produk kepada pelanggan akan diuruskan oleh Jiham.

Nikmati Pendapatan Tanpa Had

Komisyen setinggi 5% untuk setiap jualan yang anda lakukan. Lagi banyak promosi, lagi besar komisyen anda!

Komisyen Terus Ke Akaun Bank Anda

Jika cukup komisen minimum RM50 yang anda buat dalam satu bulan, anda akan menerima pembayaran komisyen pada setiap 1 – 7 hari bulan berikutnya.

Pendaftaran Program Affiliate Jiham adalah percuma. Hanya isikan maklumat asas anda dan anda akan diberikan link khas untuk mempromosikan Jiham.

[]